Stafi i REISSWOLF është shumë kompetent, gjithmonë miqësor dhe i saktë.
Erika Janott,
KSV-Financial Accounting

Bëhu pjesë e shërbimeve sekrete tek REISSWOLF Albania

Nëse doni të jeni pjesë e kompanisë sonë REISSWOLF Albania më poshtë mund të gjeni vendet e lira të punës që ne kemi për momentin.

Asnjë pozicion i lirë pune nuk ndodhet për momentin. Ju lutem na vizitoni përsëri.
Për një aplikim ju lutem dërgoni CV tuaj tek: info(at)reisswolf.al

REISSWOLF ndodhet në më shumë se 50 vendodhje në të gjithë botën dhe ofron një varietet mundësish punësimi. Nëse jeni të interesuar për mundësi të tjera ndërkombëtare ju lutem kontaktoni me international(at)reisswolf.net ose vizitoni REISSWOLF International AG