REISSWOLF secret. service.

REISSWOLF ofron zgjidhje për të gjitha llojet e bizneseve, si të korporatave, SME-ve, SoHo-ve. Ne ju japim mundësinë që t’i përqendroni të gjitha burimet dhe vëmendjen në biznesin tuaj parësor, duke ju ofruar një menaxhim të përkryer për të dhënat dhe arkivin tuaj. Nëpërmjet studimeve të ndryshme si për tregun, por edhe për industritë e bizneset ku ju veproni, ne jemi në gjendje të kuptojmë jo vetëm nevojat tuaja, por dhe t’ju propozojmë zgjidhje, për një përmirësim tejet efiçent, në përputhje me nevojat specifike që ju keni.

Na Kontaktoni:

Tel: +355696050650
E-Mail: info(at)reisswolf.al

Kontakt

Ju lutem na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet apo kërkesë personale.
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

REISSWOLF Albania sh.p.k.

Autostrada Tiranë - Durrës, KM 8, Godina 33 (pranë Stacionit të trenit Kashar)
1051 Kashar, Tiranë, Albania
Tel: +355696050650
E-Mail: info(at)reisswolf.al
Web: www.reisswolf.al